IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 21°
Крими
14:16 | 14 март 2014
Обновен: 18:09 | 23 април 2024

Емил Шарков e загиналият спецполицай в Лясковец

Емил Шарков e загиналият спецполицай в Лясковец

По материала работи: Златина Добрева
Емил Шарков e загиналият спецполицай в Лясковец

Емил Шарков е загиналият служител от Специализирания отряд за борба с тероризма (СОБТ). Това каза на пресконференция главният секретар на МВР главен комисар Светлозар Лазаров, предаде “Фокус”. Лазаров изказа съболезнования на семейството и близките на загиналия служител на МВР и каза, че с него са били приятели. По отношение на стрелеца, 53-годишният мъж от Лясковец, Светлозар Лазаров заяви, че на 12 март е отправил заплаха да застреля децата от училището срещу дома му. Той подавал многократно жалби, че децата са проявявали тормоз. Състоянието на мъжа е определено като нестабилно и агресивно. Той е отправил заплахи и закани за физическа саморазправа с ученици от училището, и със самия директор, като е подчертал, че е ловец от 10 г. Дворът на училището граничи с двора на имота на Петков.
Районна прокуратура – Горна Оряховица незабавно е поискала даване на разрешение от Районен съд – Горна Оряховица за извършване на претърсване и изземване в дома на Петков – за откриване и изземване на огнестрелните оръжия.

Коментари

Новини Варна