IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 19°
Крими
08:56 | 19 февруари 2014
Обновен: 01:37 | 26 април 2024

7-годишно в болница след чаша ракия

7-годишно в болница след чаша ракия

По материала работи: Златина Добрева
7-годишно в болница след чаша ракия

Седемгодишно момиченце се е отровило с алкохол, съобщиха от болницата в Благоевград, където детето е прието с интоксикация.
Детето обърнало цяла чаша ракия, докато било на купон с батко си.
Брат му, който е ученик, завел по-малката си сестричка на купон, за да не стои сама вкъщи, докато родителите им се върнат от работа.
Момчето завел момиченцето на парти в своя съученичка. Докато учениците хапвали и танцували, момиченцето скришом изпило цяла чаша концентрат. Скоро след това започнало да повръща и баткото я завел у дома.
Първоначално майката помислила, че хлапето се е заразило с грип, но после забелязала, че детето не само повръща, но и залита досущ като пиян човек.
Едва тогава родителите и братчето предположили, че малката се е почерпила с алкохол, пише dnes.bg. Въпреки въпросите им тя упорито не казвала какво е пила.
Родителите веднага извикали екип на Спешна помощ, който откарал детето до многопрофилната болница.
Момиченцето е преживяло алкохолно отравяне, но няма опасност за живота му, коментираха пред monitor лекарите от отделението по токсикология и алергология.

Коментари

Новини Варна