IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 12°
Крими
07:13 | 10 януари 2014
Обновен: 10:55 | 20 април 2024

Търсят 18-годишно момиче от социален дом, скочило от мост

Търсят 18-годишно момиче от социален дом, скочило от мост

По материала работи: Златина Добрева
Търсят 18-годишно момиче от социален дом, скочило от мост

18-годишно момиче от социалния дом в Роман е в неизвестност от вчера следобед. По информация от полицията девойката е скочила от мост в река Искър, съобщи bTV.
Деница живее в едно от защитените жилища в Роман. Има семейство, което обаче не може да се грижи за нея. До последно вчера е била на училище, разказват съучениците й от XII клас на романската гимназия.
После девойката е била видяна из града с майка си, след което са се разделили. Малко преди три часа местен рибар я видял да скача от моста при входа на града, опитал се да помогне, но без успех.
Все още няма яснота за живота на девойката, тъй като същинската спасителна операция по издирването й ще започне едва днес, когато се очакват водолази от Пловдив, пише dnes.bg.
По случая е образувано досъдебно производство. Повече подробности се очакват днес. Предстои проверка и в социалната институция, в която е било настанено момичето.

Коментари

Новини Варна