IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 12°
Крими
11:03 | 7 юни 2014
Обновен: 09:39 | 25 април 2024

Четирима ранени при стрелба в Шумен

Четирима ранени при стрелба в Шумен

По материала работи: Златина Добрева
Четирима ранени при стрелба в Шумен

Най-тежко пострадалият е във варненска болница

Четирима души са ранени в Шумен, след като 23-годишен младеж стрелял със законно притежаван газов пистолет, стрелящ със сачми, съобщават от полицията в града.
Сигналът за инцидента е подаден вчера, в 7.15 часа на телефон 112. Съобщено е, че след възникнал скандал в крайпътно заведение в кв. „Мътница”, млад мъж е открил стрелба.
В областта на корема е ранен 39-годишен мъж, а друг на 24 г. - в седалищната област. Други двама мъже, по на 25 и на 34 г., са се отървали само с охлузни рани. И четиримата са от село Памукчии, община Нови пазар, уточняват полицаите. На пострадалите е оказана първа помощ, като раненият в корема е откаран в МБАЛ "Света Анна" във Варна, а на останалите е назначено домашно лечение.
Установеният извършител е укрил оръжието, пише dnes.bg. При претърсване в дома на стрелеца са намерени и иззети 2 газови револвера и един газов пистолет, всичките марка "Екол", боеприпаси, един пистолет с неустановена марка, 2 пневматични пушки с неустановена марка, чийто произход предстои да бъде уточнен.
В два кашона, в 4 полиетиленови пликове и в 5 буркана, е намерена суха тревиста маса, която при полеви тест реагира на канабис.
Назначена е експертиза по случая. Младият мъж е задържан за срок до 24 часа и е образувано досъдебно производство.

Коментари

Новини Варна