IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 14°
Крими
17:16 | 27 октомври 2015
Обновен: 16:40 | 21 април 2024

Двойното убийство – любовна драма от ревност

Двете жени са застреляни в гръб, по-младата живеела с убиеца си

По материала работи: Юлиян Атанасов
Двойното убийство – любовна драма от ревност

67-годишната Тонка Желева и дъщеря й Иванка на 46 години са били застреляни в гръб от 52-годишния Драгия, с когото по-младата жена е живеела на семейни начала.Тонка и Иванка тъкмо сеели чесън в двора на къщата си на улица "Северна" 14, когато вътре влязъл Драгия и без да продума, стрелял два пъти, убивайки на място двете жени.След стрелбата мъжът счупил пушката, хвърлил я в двора и побягнал. Малко по-късно обаче той се предал в полицията. В момента е задържан.

 

Телата на убитите жени бяха изкарани от къщата и откарани за аутопсия в бургаската болница.Убитата Иванка и задържаният стрелец имат син на около 14-15 години, разказаха съседи пред "24 часа".Иванка имала и по-голяма дъщеря от друг брак.Иванка и Драгия живеели заедно от близо година, но 52-годишният мъж много ревнувал половинката си, често пиел и тогава скандалите били големи, разказаха жители на бургаския квартал.

 

Роднини на убитата Иванка споделиха, че преди няколко месеца Драгия е подпалил колата на 46-годишната жена. Най-вероятно при поредната сцена на ревност и я заплашвал, че ще се саморазправя с нея. По случая е образувано досъдебно производство. В момента задържаният убиец се разпитва от служителите на сектор "Криминална полиция" към ОД на МВР.

Коментари

Новини Варна