IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 16°
Крими
07:52 | 6 август 2014
Обновен: 19:53 | 24 март 2024

Майка уби сина си в Добринище

Майка уби сина си в Добринище

По материала работи: Златина Добрева
Майка уби сина си в Добринище

73-годишна майка уби сина си в Добринище, стана ясно след разследването на тежкото престъпление от тази нощ.
Сигналът за случилото се криминално престъпление е подаден към 3 часа тази нощ от ул. "Атанас Попадиин" в Добринище, намиращо се на 5 км от Банско.
42-годишният Йордан Галчев е открит мъртъв в дома им от майка му, която "видяла" двама мъже да бягат. Галчев е открит с разбита глава, смъртта му е констатирана от медицински екип на ФСМП-Банско.
Зад вратата на дома е открито и оръжието на престъплението-брадва.
На местопрестъплението има оставен кървав отпечатък от джапанка. Към 8.30 часа в Добринище пристигна и новоназначеният директор на ОД на МВР-Благоевград Васил Митов.
Притисната от криминалистите, майката на Галчев признала, че тя го е убила. На място е извикан и психиатър. Снощи Йордан се събрал да пие с още двама приятели, които рано тази сутрин са задържани.
Явно на майката й писнало от пиянските запои и постоянния тормоз от страна на осиновения й син, пише БГНЕС. Тя е на 73 г., задържана е, тя и останалите двама негови приятели се разпитват. Убитият имал скандални прояви, плашел, че ще запали дома си с бензин, посягал е и на майка си. Работата по тежкото престъпление продължава.

Коментари

Новини Варна