IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 23°
Крими
13:38 | 14 септември 2014
Обновен: 00:56 | 25 март 2024

Възрастна жена се удави в река Лом

Възрастна жена се удави в река Лом

По материала работи: Златина Добрева
Възрастна жена се удави в река Лом

Труп на възрастна жена е изваден в петък вечерта от устието на река Лом, в близост до пристанището, съобщиха от полицията.
Случайни хора забелязали тялото във водата и подали сигнал на тел.: 112. От там пратили водолази. Момчетата измъкнали трупа на бабата. В масивите на полицията обаче нямало данни за изчезнала възрастна жена.
Късно вечерта в районното се появило семейство от ломския квартал „Младеново". Хората искали да подадат сигнал, че 90-годишната им баба Невена И. е изчезнала. Семейството живее в къща на метри от река Лом. Полицаите им съобщили за трупа, хората разпознали мъртвата и така се установило, че удавената е баба Невена, пише местният сайт "Конкурент".
Според близките й тя страдала от склероза, пише Всеки ден. Семейството предполага, че може да не е знаела точно какво прави и така да е попаднала в река Лом. Те обаче допускат, че е възможно бабата съвсем съзнателно да е сложила край на живота си.

Коментари

Новини Варна