IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 12°
Крими
12:34 | 5 октомври 2014
Обновен: 09:05 | 24 април 2024

Три 16-годишни момчета загинаха при катастрофа

Три 16-годишни момчета загинаха при катастрофа

По материала работи: Златина Добрева
Три 16-годишни момчета загинаха при катастрофа

Три 16-годишни момчета загинаха на място, а едно е в тежко състояние в болницата след катастрофа с БМВ на Околовръстното в Пловдив, предаде БГНЕС.
Около 11.30 ч. колата, управлявана от оцелялото момче, е профучала със скорост над 100 км/ч, според някои очевидци - до 170, ударила се в стълб за осветление на пътя, оттам прелетяла буквално през кръстовището и уцелила друг стълб. Две от момчетата са загинали на място, едно е издъхнало пет минути след катастрофата, още преди да успеят да го извадят от намачканите ламарини.
Колата била собственост на по-големия брат на неправоспособния водач, който я взел без разрешение. Четиримата, според очевидците, живеят в близките до местопроизшествието блокове на жк "Тракия". По чудо е оцелял пешеходец, който се оказал по траекторията на изгубилата управление кола. Драмата се разиграла пред очите на няколко души, преминаващи в момента с автомобили оттам.

Коментари

Новини Варна