IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 12°
Крими
15:20 | 27 януари 2016
Обновен: 15:56 | 3 май 2024

Ужас в Стара Загора. Син уби майка си с маркуч

45-годишният мъж е задържан в ареста за 72 часа

По материала работи: Деян Михайлов
Ужас в Стара Загора. Син уби майка си с маркуч

45-годишен мъж уби жестоко собствената си майка в Стара Загора. Екшънът се разиграл във вторник следобед, а днес в Окръжната прокуратура е образувано досъдебно производство срещу 45-годишния Неделчо Сандев, за убийство по особено жесток начин на жената, съобщават от прокуратурата.

На 26 януари 2016 г., около 15 часа, в полицията в Стара Загора е получен сигнал, че до стопански постройки за отглеждане на животни в кв. "Трите чучура" в Стара Загора, мъж нанася побой на жена.

На място е пристигнал екип на полицията, който установил, че 45-годишен мъж бие с маркуч 64-годишната си майка. Извикан е екип на Спешна помощ. Пострадалата е откарана в болницата, където малко по-късно е починала.

Синът й е задържан за 24 часа по Закона за МВР. Предстои изготвяне на заключение на съдебно-медицинска експертиза.

Неделчо Сандев ще бъде привлечен в качеството си на обвиняем за убийство по особено жесток начин и ще му бъде взета мярка за неотклонение "задържане под стража" за срок от 72 часа, уточниха от Окръжна прокуратура - Стара Загора.

Dnes.bg

Коментари

Новини Варна