IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 16°
Крими
14:36 | 8 февруари 2016
Обновен: 12:34 | 24 април 2024

Баща и син пребиха до смърт крадец във фермата си

Помагачът му е в кома в болницата

По материала работи: Борис Проданов
Баща и син пребиха до смърт крадец във фермата си

Фермери баща и син пребиха до смърт крадец, а неговия помагач е в кома в болница, съобщи окръжната прокуратура в Пловдив. Инцидентът е станал на 7 срещу 8 февруари в землището на Кричим. Двамата апаши проникнали в селскостопанска сграда.

 

Там обаче били собственикът на фермата - 46-годишният Георги Котларов и баща му Димитър на 67 г. Те хванали крадците и започнали да ги налагат здраво. В резултат на причинените травми единият починал, а другият е в критично състояние с опасност за живота. Самоличността на двамата още не е установена, по случая е започнало разследване за убийството. Според местни крадците са от ромски произход.

 

Двамата извършители са задържани за срок от 24 часа. Наблюдаващият прокурор ще прецени какви обвинения да им бъдат повдигнати. Извършен е оглед на местопроизшествие, иззети са веществени доказателства, установяват се лица с отношение по случая с оглед провеждане на разпити. Предстои да бъдат назначени съдебномедицински експертизи, биологични експертизи, експертизи на веществени доказателства.

Коментари

Новини Варна