IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 12°
Крими
12:12 | 19 февруари 2016
Обновен: 20:42 | 25 април 2024

Младен Маринов: Убийството на Георги в Борисовата градина вероятно е станало след случаен инцидент

Това е основната версия, по която работи МВР

По материала работи: Ставри Таргов
Младен Маринов. Снимка БГНЕС

Убийството на 15-годишния Георги Игнатов в Борисовата градина миналото лято вероятно е станало след случаен инцидент. Това е основната версия, по която работи МВР, обясни в интервю пред "Хоризонт" директорът на СДВР старши комисар Младен Маринов.
Полицията не изключва възможността момчето, видяно на камерите да бяга минути след убийството, вече да не е в България.
Съвсем възможен вариант и така биха постъпили по-голяма част от родителите. Към момента ежедневно проверяваме значителен брой сигнали, които в следствие на тази инициатива започват да идват. И идват. Виждате, че случаят периодично се пуска и по медиите, това активира получаването на сигнали, но за съжаление... С оглед на това, което имаме към момента като факти и като фактическа обстановка и развитие, работи се усилено по версията, че това е някакво случайно събитие, каза старши комисар Маринов.
По думите му, има нови моменти в разследванията на убийствата на президента на "Агресия" Александър Антов и на Веселин Стоименов - Весо Дебелия.
Директорът на СДВР каза още, че няма подадени сигнали за нападения над жени в столицата от имигранти. Заради проблеми с бежанците обаче е увеличено видеонаблюдението в някои части на града, съобщи БНР.
Черно море

Коментари

Новини Варна