IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 17°
Крими
17:41 | 5 март 2016
Обновен: 18:17 | 25 април 2024

Кола падна в пропаст на заден ход, пострада 27-годишна

Пътният инцидент стана в 14,30 часа на влизане в Благоевград откъм селата Бараково и Дъбрава

По материала работи: Борис Проданов
Кола падна в пропаст на заден ход, пострада 27-годишна

27-годишна жена пострада, след като лек автомобил на заден ход отнесе два бордюра и се спусна по стръмен скат.


Пътният инцидент стана в 14,30 часа на влизане в Благоевград откъм селата Бараково и Дъбрава, предаде БГНЕС.

 

Към 14.30 часа лек автомобил Рено „Клио” с благоевградска регистрация при маневра на заден ход изкъртва два бордюра на отбивка на влизане в Благоевград откъм село Дъбрава.

 

След като събаря бордюрите лекият автомобил продължава да се спуска на заден ход по стръмния скат, спира след 20 метра, преобръщайки се на лявата си странична част.

 

Водачката на Реното, която също е на 27 години, искала да обърне посоката на движение, но по необясними за нея причини не натиснала спирачка при доближаването до бордюра, а подала газ.

 

Пътуващата до нея на предната седалка 27-годишна спътничка отворила врата и скочила от летящия по ската надолу и на заден ход автомобил.

 

Водачката и третото момиче, пътуващо на задната седалка помислили, че приятелката им е изпаднала през отворилата се врата и колата я е премазала.

 

С линейка пострадалото момиче от село край Самоков е прието в Спешно-приемно отделение на МБАЛ-Благоевград с контузно-разкъсна рана на главата и болки в рамото.

Коментари

Новини Варна