IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 17°
Крими
20:20 | 5 март 2016
Обновен: 22:32 | 24 април 2024

Нова нощна полицейска акция по заведения и улици

Икономическа полиция е образувала две бързи производства за контрабандни цигари

По материала работи: Борис Проданов
Нова нощна полицейска акция по заведения и улици

Нова полицейска акция с фокус частните охрани и демонстративните кортежи по улиците се проведе снощи в Хасковска област, съобщиха за Haskovo.info от ОДМВР-Хасково. В областния град са проверени 5 заведения и 10 охранители към тях, 12 автомобила около баровете и общо 65 човека. Икономическа полиция е образувала две бързи производства за контрабандни цигари.

 

Безакцизни цигари са намерени в автобус, спрян за проверка на бул. “Раковски“, които били на две от пътничките.В Харманли има две преписки за цигари, а в Свиленград е образувано едно бързо производство отново за нелегални папироси. В крайграничния град са проверени общо 14 заведения, барове и казина, както и 40 лица, като охрани не са установени.41 автомобила и 44 лица са проверени в Димитровград.

 

В Ивайловград обект на проверки са били 3 заведения и 11 търговски обекта. В хода на акцията по пътищата са хванати пиян шофьор и водач без книжка. Вчера пък на автомагистрала “Тракия“ в посока Пловдив е задържан пиян шофьор на камион ДАФ с инициали Я. Г. на 41 г. от Хасково.

 

От полицията уточниха, че националната акция продължава. Haskovo.info припомня, че последната голяма подобна операция се проведе на 28 февруари през нощта.

Коментари

Новини Варна