IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 14°
Крими
09:48 | 8 март 2016
Обновен: 01:02 | 25 април 2024

Прибраха в ареста рецидивиста, насилвал баби

Повдигнато му е и поредното обвинение за изнасилване

По материала работи: Деян Михайлов
Прибраха в ареста рецидивиста, насилвал баби

Мъжът, насилил и пребил жена в село Буковец, община Брусарци, е с наложена мярка за неотклонение "задържане под стража", съобщиха от прокуратурата. Решението за марката е взето от Районния съд в Лом.

Срещу Людмил Тодоров е повдигнато обвинение за това, че през нощта на 29 февруари срещу 1 март 2016 г., при условия на опасен рецидив, е насилил възрастна жена.

Разследването е в начален етап. Извършват се разпити на свидетели. Назначени са съдебно-медицинска и психологична експертизи. Извършено е и освидетелстване на пострадалата жена.

Срещу Тодоров няма други, неприключили наказателни производства в съдебната и досъдебната фаза. Наказанията, които са му били наложени по други присъди, са изпълнени, се казва в съобщението на прокуратурата.

Според полицията в Лом срещу престъпника има 19 заявителски материала за кражби, за част от които е бил в затвора. През 2014 г. срещу него е приключило досъдебно производство за друго изнасилване в същото село. То е изпратено в прокуратурата с мнение за съд. Делото обаче не е придвижено.

Людмил е от Брусарци, а в Буковец живее от 7 – 8 години, гледал е животни. Жителите на селото ще правят подписка, за да го изселят. За него казват, че краде, агресивен и избухлив е и трябва да бъде осъден по най-бързия начин.


Dnes.bg

Коментари

Новини Варна