IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 13°
Крими
20:02 | 12 март 2016
Обновен: 05:56 | 25 април 2024

Гост на хотел падна от седмия етаж и загина в Русе

По материала работи: Слав Велев
Гост на хотел падна от седмия етаж и загина в Русе

Гост на хотел "Рига" в Русе падна в късния следобед от тераса на седмия етаж и загина на място, съобщиха от полицията. За инцидента на тел. 112 в 17,28 ч. алармирал човек от охраната, след като видял трупа на страничния паркинг до сградата.

"Чу се трясък, човекът на земята не мърдаше и от хотела наизлязоха хора", обясниха минувачи. Полиция отцепи мястото за оглед, който продължава. У мъжа не били открити документи, което забавило изясняването на самоличността му.

Впоследствие било уточнено, че починалия е 27-годишният К.Б. от крайдунавския град. Засега не е ясно какво е правел русенецът в хотела.

Пристигналият медицински екип с линейка само констатирал смъртта му. Тялото е откарано за аутопсия з МБАЛ - Русе.

Причините за трагичния случай се разследват. По първоначални данни К.Б. се хвърлил от терасата в момент на душевна криза. Не е изключено да се е надвесил над перилата и да е полетял надолу. Разследват се всички версии, включително за самоубийство или някой да го е бутнал.

trud.bg

Коментари

Новини Варна