IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 12°
Крими
16:05 | 16 март 2016
Обновен: 21:30 | 30 април 2024

Свиха 25 бона, документи и пистолет от птицекланица

Крадците задигнали метална каса, полицията я намери

По материала работи: Деян Михайлов
Свиха 25 бона, документи и пистолет от птицекланица

Неизвестни извършители откраднаха метална каса, съдържаща около 25 000 лв, документи, договори и пистолет "Макаров" в Монтана, съобщават от Областната дирекция на МВР.

На 15 март около 13:30 ч. в полицията е получен сигнал за извършена взломна кражба от птицекланица в местността "Тировете" в землището на град Монтана. 

При направения оглед е установено, че около 01:30 ч. на 15 март в административна сграда на птицекланица, чрез взломяване на прозорец е проникнато в офисите на втория етаж. От стая, използвана за съхранение на документи, е извършена кражба на метална каса, съдържаща около 25 000 лв, документи - ценни книги, нотариални актове, договори и пистолет "Макаров", 9 мм. 

В резултат на проведени незабавни оперативно-издирвателни мероприятия извън сградата на птицекомбината, на около 100 метра от оградата, са намерени и иззети заключена метална каса и тъмно син сак с инструменти. 

На място е извършен оглед от дежурна оперативна група на полицията в Монтана. По случая е образувано досъдебно производство .


Dnes.bg

Коментари

Новини Варна