IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 15°
Крими
17:52 | 10 април 2016
Обновен: 23:48 | 25 април 2024

Пиян връхлетя на патрулка в Разград

Водачът бил с отнета книжка, а в колата му открили дрога

По материала работи: Слав Велев
Пиян връхлетя на патрулка в Разград

Мъж на 22 години е задържан след гонка по улиците на Разград, съобщиха от Областната дирекция на МВР. 

През нощта срещу 9 април разградчанинът на няколко пъти се изплъзвал на автопатрулния екип. Около 07.30 часа на 9 април навлязъл с управляваното от него БМВ по улица "Плевен". Отново отказал да се подчини на подадения от автоконтрольорите сигнал за спиране и опитвайки се да избяга, блъснал с колата си полицейския "Опел Астра". 

По двата автомобила са нанесени материални щети. 

При извършената проверка е установено, че водачът шофира след употреба на алкохол с 1,48 промила в издишания въздух. В автомобила му е открито бяло прахообразно вещество, което при наркополевия тест реагира на метаамфетамин. 

Водачът при това е управлявал автомобила по време на едногодишния срок от наказването му за шофиране без книжка, посочват от полицията.

От там допълват, че на 14 февруари тази година мъжът е влязъл с автомобила си през витринното стъкло на бензиностанция "Лукойл" в Разград. 

С прокурорско разпореждане 24-часовото му задържане е удължено на 72 часа. По случая е образувано досъдебно производство.

 

Коментари

Новини Варна