IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 12°
Крими
21:39 | 10 април 2016
Обновен: 23:48 | 25 април 2024

Пуснаха от ареста курсанта от МВР, пребил мъж на пътя

Петко Петров твърди, че става въпрос за самозащита

По материала работи: Слав Велев
Пуснаха от ареста курсанта от МВР, пребил мъж на пътя


Пуснаха от ареста курсанта от МВР академията Петко Петров, който в събота преби на път край Димитровград 51-годишен мъж, защото засякъл колата му.


Срещу кандидат-полицая засега няма повдигнато обвинение, съобщава bTV. 

Потърпевшият Панчо Панев е категоричен, че не е нагрубявал или обиждал младежа. "Абсолютно нищо не съм казал, даже му викам, добре бе човек, дай да ти се извиня. Това е, почна да рита, думка, бъхти с ритници", заяви той пред телевизията.

Курсантът Петров пък твърди, че става дума за самозащита. "Всичко ще се изясни, не желая да коментирам повече", каза само той.

"Този човек, който трябва да защитава хората, отива да ги трепе. Добре, извикай полиция да ме глобят, ако аз имам вина, да ми вземат книжката дори, но но не и по този жесток начин", посочи жертвата Панчо Панев.

Самият Петко обаче не се чувства виновен и смята, че трябва да продължи да следва. Това обаче вероятно няма да се случи и той ще бъде изключен.

dnes.bg

Коментари

Новини Варна