IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 14°
Крими
15:56 | 19 април 2016
Обновен: 06:13 | 26 април 2024

Вилнелият в школото уж носел пособия на детето си

Само че вместо това стигна скорострелно до съда в Лом

По материала работи: Деян Михайлов
Вилнелият в школото уж носел пособия на детето си

Младият мъж, нахлул в училище в Лом и засипал с обиди и закани учители, бе изправен пред съда и наказан с 200 лева глоба, съобщиха от Областната дирекция на МВР в Монтана.

Инцидентът станал в понеделник към 8 часа сутринта в Трето СОУ "Отец Пайсий" в Лом. Малко след като учениците влезли в класните стаи 28 годишният Асен се втурнал в школото без разрешението на ръководството, а охраната не успяла да спре.

Мъжът заявил, че детето му е забравило част от пособията си и той му ги носел, пише "Труд". На втория етаж на сградата бащата налетял на група учители, които също се опитали да го спрат.

Побеснелият от забележките мъж обаче се нахвърлил върху преподавателите с ругатни и закани и дори посегнал да ги бие.

Свидетели на грозната сцена станали и ученици. Възмутени и уплашени, педагозите подали сигнал в Районното управление на МВР и полицаите веднага привикали бабаита.

Асен бил отведен под стража в Районния съд, където му наложили глоба от 200 лева за хулиганство. Според магистратите мъжът е нарушил обществения ред и учебния процес и е показал явно незачитане на законите и неуважение към институциите.

В училище "Отец Пайсий" учат 310 деца, над 90% от които са от бедни семейства в крайните квартали на Лом. Преди месеци 12-годишно момиче от училището стана майка на дете, което нарече с индийското име Сарасвати.

Dnes.bg

Коментари

Новини Варна