IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 11°
Крими
15:55 | 27 април 2016
Обновен: 11:08 | 26 април 2024

Турчин опита да прекара у нас илачи за полова мощ

На "Капитан Андреево" иззеха над 21 000 таблетки

По материала работи: Деян Михайлов
Турчин опита да прекара у нас илачи за полова мощ

Конфискуваха 4470 блистера с 21 820 таблетки лекарствени продукти за повишаване на мъжката потентност на "Капитан Андреево", съобщиха от Агенция "Митници".

Контрабандните лекарства били открити в товарен автомобил с чуждестранна регистрация, управляван от турски гражданин. Той декларирал, че превозва търговски стоки от Турция за Германия, през България.

При извършената митническа проверка на товарния автомобил, в кабината на шофьора били открити два кашона с лекарствени продукти - 1970 блистера с 11 820 таблетки лекарствен продукт "Vegaxes 130" и 2500 блистера с 10 000 таблетки "Vega 100". Част от опаковките били без обозначен производител, а на други бил посочен производител от Индия.

По състав и двата лекарствени продукта са от типа на стимулантите на половата мощ.

Шофьорът на камиона е посочил в обясненията си, че лекарствата са негови и ги е купил на "черния пазар" в Истанбул, за да ги пласира на по-високи цени в Германия - също на "черния пазар", допълват от Агенция "Митници".

Контрабандните лекарствени продукти са иззети. Срещу шофьора на камиона е образувано досъдебно производство.


Dnes.bg

Коментари

Новини Варна