IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 15°
Крими
14:47 | 24 май 2016
Обновен: 01:51 | 27 април 2024

27-годишно момиче е загинало при пътен инцидент край Шереметя

Момичето изпаднало от движещия се мотоциклет при сблъсък с автомобил

По материала работи: Слав Велев
27-годишно момиче е загинало при пътен инцидент край Шереметя

27-годишно момиче е загинало при пътен инцидент край Шереметя, а 35- годишният й спътник е откаран в тежко състояние в МОБАЛ ,,Д-р Стефан Черкезов’’ във Велико Търново, съобщава Мариана Христова, говорител на ОД на МВР Велико Търново пред "Фокус".

 

Сигналът за произшествието е получен днес в 12:15 часа. По първоначална информация момичето се е возело на мотоциклет, движещ се от Велико Търново към Варна в района на село Шереметя и се е ударил в движещ се пред него лек автомобил ,,Лада’’, чиито водач е предприел маневра за обратен завой.

 

При сблъсъка мотоциклетиста и негова пътничка падат от мотора, след което са ударени от лек автомобил ,,Рено’’, който се е движел в посока Варна- София. При инцидента на място е загинало 27-годишното момиче от Попово, а водачът на мотора е моментално хоспитализиран в много тежко състояние.

Двамата водачи на леките автомобили са изпробвани с дрегер за употребата на алкохол, пробите са отрицателни, взети са им кръвни проби.

По случая е започнато досъдебно производство, причините за произшествието са в процес на изясняване. На мястото на инцидента има служители на ,,Пътна полиция’’, които регулират движението, което се осъществява в едната лента.

trud.bg

Коментари

Новини Варна