IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 13°
Крими
12:21 | 1 юни 2016
Обновен: 01:44 | 27 април 2024

33-годишен от Русе е заклалият жена си на пътя за София

Предполагаемата причина за зверството е ревност

По материала работи: Пламен Янков
33-годишен от Русе е заклалият жена си на пътя за София

33-годишният Б.И. от Русе е заклалият съпругата си на пътя за София вчера, съобщиха от МВР.

 

Незабавните оперативно-издирвателни действия са предприети, след като вчера, около 18.40 часа, на тел. 112 мъж заявил, че е убил съпругата си на главния път Русе-Бяла, преди разклона за село Пиргово. Изпратеният на място полицейски екип установил на пътното платно тялото на жена с прободни рани. На разстояние от около 80 метра, в тревната площ, вдясно на платното за движение и с включени аварийни светлини, бил открит и лек автомобил „БМВ“ с русенска регистрация.

 

Местопроизшествието е запазено от служителите на реда. Веднага е сформирана следствено-оперативна група, която е изпратена за извършване на оглед. Предприети и проведени са редица процесуални и оперативно-издирвателни действия, установена е самоличността на жертвата, както и на подателя на сигнала - Б.И. /33 г./, неин съпруг. В резултат на бързите полицейски действия, по-късно вечерта, служителите на реда установили и задържали за 72 часа 33-годишния мъж в село Пиргово.

 

Случаят е документиран, в ОДМВР - Русе е започнато досъдебно производство за извършено престъпление по чл. 115 от НК. Събраните материали са докладвани в Окръжна прокуратура – Русе. Процесуално-следствените действия продължават.

 

Окръжна прокуратура – Русе е започнала разследване на убийството на 30-годишната жена, съобщиха от държавното обвинение.

 

Полицията извършва огледи на местопрестъплението и разпитва наличните свидетели. Предполагаемата причина за зверството е ревност, а по непотвърдена информация семейството има и дете.

 

Трупът на жена е открита на 31.05.1016 г. близо до 9-ти километър на пътя Русе-Бяла. Жертвата е пътувала в автомобил заедно със съпруга си, който той я нападнал с нож още докато били в колата.

 

След като слязла от автомобила в движение и започнала да тича в обратна посока - към Русе, е била настигната от мъжа и намушкана още няколко пъти, в резултат на което е починала, съобщава "Труд".

Коментари

Новини Варна