IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 18°
Крими
18:35 | 3 юни 2016
Обновен: 01:26 | 19 май 2024

Задържаният за убийство на съпругата си в автомобил остава в ареста

Днес служебният защитник поиска Селим да бъде освободен, за да се грижи за детето си

По материала работи: Ставри Таргов
Снимка БНР.

33-годишният Бахар Селим, задържан за убийството на съпругата си Джейлян на 31 май, остава в ареста. С решението си Русенският окръжен съд уважи искането на прокуратурата обвиняемият да бъде задържан под стража.
Драмата се разиграла на 31 май вечерта, когато по пътя Русе-Велико Търново семейният автомобил на Бахар и Джейлян Селим бил отклонен, а съпругът разиграл поредната сцена на ревност. Агресията му стигнала до там, че започнал да нанася удари с нож върху съпругата си. Тя се опитала да избяга, но била настигната и жестокостта продължила. След като видял безжизненото тяло на съпругата си, Бахар Селим сам се обадил на телефон 112 и съобщил за убийството. По-късно вечерта бил заловен в дискотеката на село Пиргово по сигнал на хората там.
Днес служебният му защитник поиска от Окръжния съд да освободи Селим от ареста.
"Да, иска да се грижи. Каза, че това, което е най-важно в момента за него, това е да гледа детето си, да бъде с него, защото смята, че е било пренебрегнато", каза той.
Съдът не уважи това искане и се аргументира с факта, че тази загриженост е цинична, при положение, че е отнел живота на майката на детето.

БНР

Коментари

Новини Варна