IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна
Крими
16:25 | 8 юни 2016
Обновен: 23:04 | 2 май 2024

Откраднаха телефон за 1600 лв. на Крисия

Момичето било нападнато от неизвестни апаши

По материала работи: Пламен Янков
Откраднаха телефон за 1600 лв. на Крисия

Малката Крисия, която стана любимка на цяла България, е била ограбена в Испания. Малкото момиче, което изпя „Детска планета“ е била в Мадрид през уикенда, заедно с  "Ку-ку бенд", където са имали концерт пред българската общност, живееща там.

 

Събитието било помрачено от факта, че Крисия била нападната от неизвестни апаши, които отмъкнали телефона й, съобщава „България Днес“.

 

Инцидентът станал, докато момичето било на разходка с момичета от балета и двете певици Лили и Грахич от „Ку-ку бенд“. Всички били седнали в кафене, но от някъде се появили мургави румънчета на около 14-15 години, които започнали да бутат агресивно детето. Телефонът на Крисия бил върху масата и един от нападателите го взел.

 

Според бащата на певицата, става въпрос за престъпна група, ръководена от румънци, които пускат сред тълпата от туристи малки крадци.

 

Певицата приела изключително тежко загубата на телефона си и в продължение на няколко часа била разстроена. Смартфонът й е Iphone 6S от популярното напоследък розово злато и струва около 1600 лева, твърди изданието.

 

"Крисия не го приема като скъп вещ. За нея голямата загуба е, че в устройството имаше много лични снимки и клипове, както и записи на песни, които няма как по никакъв начин да й бъдат възстановени. Нали можете да си представите едно малко дете как приема тези неща", споделил баща й.

 

Родителите на детето я успокоявали. За неприятната случка разбрал и Слави Трифонов, който не присъствал на шоуто, заради здравословни проблеми. Той се обадил на Крисия и я успокоил, че нищо фатално не се е случило.

 

Родителите на Крисия и Слави я успокоявали. При прибирането на Крисия в София тя била очаквана на летището от секретарката на шоумена.

dnes.bg

Коментари

Новини Варна