IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 14°
Крими
15:33 | 10 юни 2016
Обновен: 14:01 | 27 април 2024

Последният издирван за престрелката в Слънчев бряг се е предал доброволно

21 са вече задържаните за тежкото престъпление

По материала работи: Пламен Янков
Последният издирван за престрелката в Слънчев бряг се е предал доброволно

Последният издирван от полицията за престрелката в Слънчев бряг се е предал доброволно. 30-годишният Иван Терзийски се е явил в следствената служба в Бургас с адвокат. 21 са вече задържаните за тежкото престъпление, при което беше убит 46-годишният охранител Александър Алексиев. Състоянието на простреляния несебърски наркобос Димитър Желязков остава критично, има опасност за живота му.

 

Сега на лекарите им предстои да се борят с усложненията, които ще настъпят от травмите на Димитър Желязков, каза д-р Даниела Люцканова, старши лекар в отделението по реанимация на бургаската болница:

 

Очакват се усложнения от страна на черния дроб, дихателната система, както и отделителната такава, така че в момента на него и на нас ни предстои вече борба с усложненията, които настъпват. Първоначалният шок засега е овладян. В следващите моменти може да се очакват и усложнения на всички органи.

 

До момента по случая е повдигнато обвинение само на Тодор Славов от Стара Загора за убийството на охранителя Александър Алексиев. Мярката за задържане в следствения арест на Тодор Славов е удължена на 72 часа.

БНР

Коментари

Новини Варна