IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 16°
Крими
11:37 | 13 юни 2016
Обновен: 14:03 | 27 април 2024

Пребиха компютърен специалист пред дискотека в София

Мъжът е със счупен череп и мозъчен кръвоизлив

По материала работи: Пламен Янков
Пребиха компютърен специалист пред дискотека в София

Мъж е със счупен череп и мозъчен кръвоизлив след нанесен му побой в столична дискотека. Компанията му празнувала рожден ден, в ранните часове била подканена от охраната на заведението да напусне.

 

"Просто дойде охраната и ни каза, че трябва да се преместим на първия етаж. Аз не го разбрах. Аз му казах, че не съм го чул и го попитах пак, а той си помисли, че съм му казал какво ли не и тогава ме нападна", разказва потърпевшият Стефан Димитров пред bTV.

 

Мъжът е извлечен на улицата, където боят продължава. Той е компютърен програмист, баща на 7-годишно дете е и никога до сега не е участвал в подобни конфликти.

 

"Аз падах няколко пъти, след това беше страшно", спомня си още той. Вследствие на боя мъжът е със счупен череп и мозъчен кръвоизлив.

 

От охранителната фирма казват, че инцидентът е станал извън дискотеката. От полицията пък посочват, че ще прегледат видеозаписите от околните търговски обекти, но вече били разпитали всички свидетели.

24chasa.bg

Коментари

Новини Варна