IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 12°
Крими
18:35 | 20 юни 2016
Обновен: 21:42 | 27 април 2024

Задържаха учител по музика, блудствал с малолетни

Даскалът разпространявал и порнографски материали

По материала работи: Слав Велев
Задържаха учител по музика, блудствал с малолетни

Окръжната прокуратура в Силистра ръководи разследване срещу учител, блудствал с шест малолетни момичета и момчета. Това съобщиха от пресцентъра на Апелтивна прокуратура - Варна. С постановление на наблюдаващия делото прокурор 54-годишният Илиян от село Дулово е задържан за срок до 72 часа. Утре Окръжната прокуратура в Силистра ще внесе искане в съда за вземане на постоянна мярка „Задържане под стража“ спрямо него.

54-годишният Илиян е обвинен за това, че от ноември 2014 г. до април 2015 г. е опипвал шест ненавършили 14 години момчета и момичета. Освен за извършените блудствени действия Окръжната прокуратура в Силистра му повдигна обвинение и за съхранение и  разпространение в интернет и социалните мрежи на порнографски материали с ненавършили 16-годишна възраст деца. Жертвите на бившия учител по музика са деца, които вземали частни уроци в дома му. Със скрита камера той снимал действия си и после пускал снимките в интернет и социалните мрежи.

 

 

Коментари

Новини Варна