IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 17°
Крими
17:47 | 3 август 2016
Обновен: 12:57 | 24 април 2024

Катастрофа с жертва затвори Е-79 край Враца

Ударили са се две коли - „Рено“ със софийска регистрация и „Фиат“ - с врачанска и камион

По материала работи: Борис Проданов
Катастрофа с жертва затвори Е-79 край Враца

Мъж загина, а двама души са ранени при верижна катастрофа между ТИР и два леки автомобила на път Е-79 в района на врачанското село Бели извор, съобщиха от МВР.


Инцидентът е станал между 14.30 и 15 ч.


Ударили са се две коли - „Рено“ със софийска регистрация и „Фиат“ - с врачанска и камион. На място е загинал водачът на „Фиат“-а.

Шофьорите на товарния автомобил и на другата лека кола са пострадали и са транспортирани във врачанската болница от пристигналите две линейки. Товарният автомобил е превозвал строителни материали, които от удара са се разпилели по пътното платно.


На мястото на катастрофата работят екипи на пожарната и пътната полиция. Движението по главния път Е-79 е спряно. Образуваха се колони от автомобили в двете посоки.


Малко по-късно при катастрофа на столичния бул. "Ломско шосе" между два леки автомобила пострада жена. Тя е откарана в болница. Няма информация за състоянието й

Коментари

Новини Варна