IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 19°
Крими
21:25 | 3 август 2016
Обновен: 12:57 | 24 април 2024

Шофьори посегнаха на полицаи край Карлово

Пиян дори гърмял по униформените

По материала работи: Борис Проданов
Шофьори посегнаха на полицаи край Карлово

Двама полицаи са били нападнати от нагли водачи в района на Карлово. Екшъните са се разиграли вчера в града и в прохода Троян - Кърнаре, пише TrafficNews.bg.


По обед, в Троян, полицейски служител се опитал да спре за проверка “Фолксваген Пасат“. Шофьорът обаче изобщо не “отразил“ униформения и дал газ. Насочил се към прохода, а полицейският патрул го подгонил с джип “Лада Нива“. По време на гонката обаче водачът Красимир Найденов загубил контрол над колата и се забил в дърво. Междувременно полицаите го настигнали и спрели до него с ладата. Шофьорът отворъл със замах вратата, като разбил предния калник на полицейската Нива. Хукнал да бяха, но бил заловен.

 

Няколко часа по-късно пиян шофьор е стрелял е по друг полицай в центъра на Карлово. Катаджия спрял за проверка за алкохол водач на Ауди, а дрегерът отчел близо 1 промил в кръвта на 60-годишния Асан, който бил зад волана. пътният полицай отишъл да напише акт на нарушителя, а той скочил на предната седалка и се опитал да подкара колата. Полицаят му препречил пътя, а шофьорът изскочил бесен, като държал пистолет в ръката си. Насочил го към униформения служител и натиснал спусъка. Пистолетът засякъл, но пияният шофьор продължил да натиска спусъка.

 

Катаджията се скрил зад аудито и използвайки колата като прикритие, дал предупредителен изстрел. Асан се опитал да избяга, но бил задържан и отведен с белезници в районното в Карлово.

 

И по двата случая е са образувани проверерки.

Коментари

Новини Варна