IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 11°
Крими
21:43 | 3 август 2016
Обновен: 22:14 | 27 април 2024

Търсят смел прокурор за бияч на пътя

По материала работи: Борис Проданов
Търсят смел прокурор за бияч на пътя

В Карнобат усилено се търси смел прокурор, който да поеме случая с местен бабаит, пише в.“Стандарт“. 31-годишният Ангел Радичев принудително спря с лъскавия си мерцедес автобус, пътуващ към морето. Младият мъж се саморазправи с шофьора, защото рейсът го засякъл на магистрала “Тракия“, докато Ангел “летял с 250 км/ч“.

Тъй като инцидентът е регистриран на територията на Община Карнобат, местната районна прокуратура поема случая. Радичев обаче е местно момче, родителите му са влиятелни хора, споделят пред изданието запознати. Баща му има превозвачески и строителни фирми, а майка му се занимава със земеделие и печели средства от европрограмите.Според местните това е и причината Ангел да шофира автомобил, който струва около 200 000 лева. Колата е с немски регистрационни табели. Работното обвинение срещу 31-годишния мъж е за хулиганство по чл.325, ал.1 от Наказателния кодекс. Ако вината му се докаже в съда, той може да получи наказание от 2 години затвор или пробация.

Самият Ангел обясни, че е действал в състояние на афект и се разкая за случилото се. Справка показва, че той е с чисто съдебно минало. Шофьорът на автобуса Ружди Велиев обаче още си спомня как Ангел изплашил с поведението си всички пътници. От КАТ вече също съобщиха, че младият мъж има 50 нарушения на пътя, 10 от които за превишаване на скоростта. Книжката му пък е отнемана вече три пъти.

Коментари

Новини Варна