IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 13°
Крими
11:18 | 22 декември 2016
Обновен: 19:44 | 30 април 2024

9 души пострадаха при катастрофа на магистрала „Тракия”

Микробусът, с който пътували, се преобърна по таван

По материала работи: Пламен Янков
9 души пострадаха при катастрофа на магистрала „Тракия”

9 души са пострадали при пътнотранспортно произшествие на 226 км на автомагистрала „Тракия“. Това съобщи за Агенция „Фокус“ говорителят на ОД МВР – Стара Загора. Сигналът за инцидента е подаден около 23.25 часа на 21 декември. Дежурния уточни, че 23-годишен мъж от Нова Загора, управлявайки лек автомобил Мерцедес Спринтер губи контрол над превозното средство и се блъска в мантинелата.

 

От удара автомобилът се преобръща по таван и се установява на разделителния остров между двете платна за движение. Четирима души от пострадалите са настанени в УМБАЛ – Стара Загора без опасност за живота. Един мъж е с фрактура на ръката, 12-годишно момиче е с фрактура на гръден прешлен, 53-годишен мъж е с фрактура на таз и ръка и 25-годишен мъж е с фрактура на ребра. Останалите пострадали са с натъртвания и охлузвания и освободени. 


Водачът на автомобила е тестван за употреба на алкохол, като наличие на такъв не е установено. По случая е образувано досъдебно производство.

 

По-рано днес Пътнически автобус с 50 души катастрофира край Ловеч

Коментари

Новини Варна