IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 11°
Свят
20:51 | 29 октомври 2014
Обновен: 00:15 | 20 април 2024

"Ако черният хляб ви е скъп, режете го на по-тънки филии"

В Хърватия се появи местна Мария-Антоанета – съпругата на премиера

По материала работи: Лиляна Трънкова
"Ако черният хляб ви е скъп, режете го на по-тънки филии"

Саня Мусич Миланович – съпруга на хърватския премиер Зоран Миланович, която е и директор на отдела за промоция на здравето в хърватския институт по публично здравеопазване, шокира нацията със свои думи в предаване на Хърватското радио на тема здравословно хранене, предаде Index.hr.
В предаването „Избери здравето“ Саня Мусич Миланович препоръча на гражданите някои храни, сред които и черния хляб, който е малко по-скъп от белия. Тя обаче има решение за този финансов проблем.
„Когато се казва, че черният хляб, който ние препоръчваме, е малко по-скъп от белия, по принцип е по-скъп, но черния хляб можете просто да го режете на по-тънки филии. Това е по-евтино и по-здравословно, а когато е изсъхнал, на следващия ден, е още по-качествен да се яде. Трябва да разбием мита, че правилното хранене е по-скъпо, то е по-евтино, тъй като трябва да ядете по-малко храна“, каза Мусич Миланович.
Съпругата на хърватския премиер твърди, че „правилното хранене е бедно хранене“.
Според нея не е вярно, че е скъпо да се храниш правилно.
„Под правилно хранене нямам предвид да се отиде в най-скъпите магазини и да се купят най-скъпите продукти, а да се купува това, което е достъпно и е най-евтино. Сарделата е един от най-евтините продукти“, заяви Мусич Миланович.

 

Коментари

Новини Варна