IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 12°
Свят
13:13 | 6 ноември 2014
Обновен: 22:43 | 20 април 2024

Разкриха кой е убил Бин Ладен

Семейството на Том О'Нийл не се страхува от отмъщение

По материала работи: Златина Добрева
Разкриха кой е убил Бин Ладен

Британският в. "Дейли мейл" разкри името на американския морски пехотинец, ликвидирал лидера на международната терористична мрежа "Ал Кайда" Осама бин Ладен, предадоха ТАСС и БТА.
Според изданието това е Роб О'Нийл от най-елитната специална част във Военноморските сили на САЩ. Американската телевизия "Фокс нюз" съобщи, че ще излъчи документално предаване със заглавието "Човекът, който уби Осама бин Ладен" на 11 и 12 ноември.
В него ще вземе участие О'Нийл, който ще даде подробности за операцията по ликвидирането на "терорист номер едно" през май 2011 г. в пакистанския град Аботабад.
В ексклузивно интервю за онлайн изданието на "Дейли мейл" бащата на морския тюлен - Том О'Нийл, заяви: "Хората ни питат дали се притесняваме, че "Ислямска държава" ще дойде за нас, щом името на Роб стане публично известно. Аз им казвам, че ще нарисувам голяма мишена на входната ни врата и ще кажа: "Елате ни хванете".

 

Коментари

Новини Варна