IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 10°
Свят
16:59 | 13 декември 2014
Обновен: 09:17 | 21 април 2024

Най-нежеланите подаръци за Коледа

Чорапите оглавиха класацията на Острова

По материала работи: Златина Добрева
Най-нежеланите подаръци за Коледа

Британските жени харчат около 170 паунда за подаръци за партньора им по Коледа, докато мъжете заделят само 54 паунда за техните партньорки.
Британски сайт направи класация, цитирана от БГНЕС, на най-обидните подаръци, които мъжете купуват на жените за Коледа. Ето кои са те:
- Чорапи. Всички познаваме двойки, които казват "дано да не са пак чорапи", но за съжаление грешката се повтаря.
- Соли за баня – не сте ли ни виждали да се къпем през последната година? Не, нали? Щом настоявате да ни вземете нещо за почистване, тогава може би душ-гелът би бил по-подходящ.
- Шоколад – пази ли сме диета през цялата година, а също и в последно време, за да се поберем в малката черна рокля. Защо тогава ни изкушавате по този начин?
- Парфюм - не виждате ли на тоалетната ни масичка поне 6 флакона от същия парфюм? Това може би е знак, че имаме достатъчно запаси за следващите няколко години.
- Спрей за тяло – това просто е по-евтина версия на парфюма. Въобще не си създавайте грижи.
- Тоалетни принадлежности – окей, сега вече започваме да се обиждаме. Дали не се опитвате да ни кажете, че миришем?
- Кухненски принадлежности – вече не живеем в 50-те. Жените вече не са и вероятно никога няма да бъдат развълнувани от нещо, в което да приготвят вечеря.
- Пари – вероятно ще ги похарчите за себе си, за нещо за къщата, как това представлява подарък?
- Чистачки – разбираме, че искате колата ни да е добре снабдена, но чистото предно стъкло въобще не е толкова вълнуващо, колкото бижу или билети за концерт.
Такива са претенциите на британките. А вие решихте ли вече какъв подарък искате за Коледа?!

Коментари

Новини Варна