IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 10°
Свят
10:00 | 15 декември 2014
Обновен: 09:40 | 21 април 2024

Жената на убиеца на Ленън проговори: Разрешават ни да правим секс веднъж годишно!

Давали 44 часа на Марк Чапман и Глория да се уединят в специална каравана

По материала работи: Лиляна Трънкова
Жената на убиеца на Ленън проговори: Разрешават ни да правим секс веднъж годишно!

Съпругата на убиеца на Джон Ленън Марк Чапман разкри за пръв път, че го посещава в затвора всяка година - за да правят секс, готвят пица и да гледат "Колелото на късмета" по телевизията, пише "Мирър". Глория Хироко Чапман и затвореният й партньор могат да прекарат 44 часа в частна каравана в двора на затвора му. И Глория, която е санитарка в болница, твърди, че е "по-влюбена от всякога" в човека, който уби битълса 18 месеца след като двамата сключили брак. Ленън беше застрелян през декември 1980 г., докато се прибирал към апартамента си в Ню Йорк, където живеел с жена си Йоко Оно. В първата си изповед 63-годишната Глория разказа, че 59-годишният й съпруг постоянно пише на Оно с молби за прошка, но досега тя не му е отговорила. Според нея също така Чапман и Ленън ще бъдат "събрани заедно на небето" и необяснимо защо настоявала, че убиецът и другият битълс - Пол Макартни, "биха се разбирали много добре".

Глория, която живее на Хаваите, прави всяка година едно посещение до затвора Уелде в Алдън, Ню Йорк, където мъжът й излежава доживотна присъда и осем пъти му е било отказвано помилване. Тя описва също така как протичат ежегодните им срещи в караваната, която има кухня, баня и единично легло. "Първото, което правя, е да целуна Марк. Те ни позволяват да го правим. Ние сме влюбена двойка. Аз нося храната и заедно с него си правим пица.

Слагаме си сами всички съставки - чушки, домати, лук и сирене, защото Марк не яде нездравословна храна. Има и телевизор и гледаме много епизоди от "Колелото на късмета".

Попитана за секса по време на визитите, Глория отвръща: "Е, страхотно е... разбира се. Страхотно е." Тя продължава разказа си с това, че любимият й имал 3 работи зад решетките, които да го отвличат от самоубийствени мисли, а мечтата му е отново да се разхожда по плажа на Хаваите, където й предложил. Тя го среща, когато е на 26 години./БЛИЦ

Коментари

Новини Варна