IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 14°
Свят
14:27 | 20 декември 2014
Обновен: 11:01 | 21 април 2024

Обама заминават за Хаваите

По традиция ще посрещнат Коледните празници там

По материала работи: Златина Добрева
Обама заминават за Хаваите

Президентът на САЩ Барак Обама и семейството му днес заминават за Хаваите, където по традиция ще посрещнат Коледните празници.
По време на ваканцията си Първият мъж на Америка ще бъде свободен от всякакви официални срещи и участия в обществени мероприятия. Както винаги, Барак Обама ще наблегне на голфа, гмуркането и ездата в залива Ханаума.
Откакто е президент, Обама неизменно почива на Хаваите, където преминава детството му. Бъдещият държавен глава на САЩ известно време живее в Индонезия с майка си и нейния втори съпруг, но през 1971 г. се връща на Хаваите. Тук той завършва гимназия, отгледан от баба си и дядо си.
Обама и семейството му обикновено отсядат в частно имение с всички екстри на брега на морето, намиращо се на 45 минути с кола от известния курорт Уайкики, пише БГНЕС. Наемът е 3500 долара на ден, които разбира се, се поемат от държавния бюджет на САЩ.

Коментари

Новини Варна