IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 14°
Свят
17:44 | 20 февруари 2015
Обновен: 06:23 | 23 април 2024

Според немска телевизия на младини Путин пиел и биел Людмила

Руският президент се страхувал от стареене, правил си лифтинг, а на младини бие бившата си съпруга

По материала работи: Юлиян Атанасов
Путин: САЩ се опитват да провалят "Южен поток"


 

Такива факти оглася документалният филм "Човекът Путин" на германската телевиция Це Де Еф за личния живот на 62-годишния руски президент. В лентата се разкрива, че след 5 неуспешни опита за покушение Путин "се е вманиачил на тема контрол". Според телевизията руският държавният глава спял до обяд, съответно бил работил само в седобедните часове.
След работа си вземал душ, а после залягал над фигурата си във фитнес зала, където използвал скъпи американски уреди. "Путин се страхува от физическа разруха и от старостта", уверява документалистът Бен Джуда.
Западните разузнавателни служби твърдят, че руският президент си правил лифтинг от 2010 година. Той също често закъснявал за срещи. "Дори британската кралица трябвало да го изачка половин час, а неговите министри го чакали по цял час", разкри източник от Кремъл.
В лентата се казва още, че Путин от дете мечтаел да стане разунавач и е минал през много препятствия, за да влезе в редиците на КГБ. В същото време стартът му на агент съвсем не бил славен. Той е описан като "мързелив пияница", когато е запомнал да работи в бюрото на КГБ в източногерманския град Дрезден, където е прекарал 5 години от 1985 до 1990 година.
На младини често си попийвал и като един от примерите се споменава рождения ден на негов приятел, на която грабнал щерка му, прегърнал я и я цеунал. Негови колеги от КГБ търдят, че харесвал силните алкохолни напитки.
Източник от Дрезден твърди, че Путин редовно биел Людмила, с която се разведе миналата годин. Двамата имат две дъщери.

 

Коментари

Новини Варна