IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 12°
Свят
09:07 | 8 март 2015
Обновен: 06:09 | 24 април 2024

„Черен дроб от опълченец” сервират в киевски бар

На „Балът на кървавия пастор” се правят жертвоприношения пред портрет на Бандера

По материала работи: Лиляна Трънкова
„Черен дроб от опълченец” сервират в киевски бар

Посетителите на скандално известният киевски клуб BarHot станаха участници в поредния националистически пърформанс „Балът на кървавия пастор”, съобщава LifeNews. На видеото се вижда как организаторите на русофобското шоу излизат на сцената в униформи, развявайки флаг с подобна на нацистката символика. Те влачат вързан мъж, за който твърдят, че е пленен руснак и ще бъде принесен в жертва на техния кумир – Степан Бандера. „Естествено всички вече го изнасилихме, а сега ще прережем гърлото му в прослава на Бандера”, обявява водещия на шоуто.

След това той заставя младежа да коленичи и демонстративно прерязва гърлото му под бурните аплодисменти на зрителите. Но явно това не е задоволило страстите, защто радикалите решават да изкормят „убития” опълченец и да извадят черния му дроб, за да го поднесат като дар на Бандера. Пльоснатият на олтара с викове „Слава на Бандера!” орган изглежда твърде натуралистично.

На предишният пърформанс в същия клуб, наречен „Балът на Сатаната”, посетителите можеха да вкусят торта под формата на бебе, положено върху руския флаг. В менюто присъстваха хамбургери „Одеският дом на профсъюзите” и „Черен дроб от опълченец на скара”, припомня LifeNews.

Коментари

Новини Варна