IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 14°
Свят
15:43 | 13 март 2015
Обновен: 21:32 | 28 април 2024

Кабаева ражда дете на Путин в Швейцария?

32-годишната рускиня постъпила в клиниката "Св. Анна" в Соренго преди дни

По материала работи: Златина Добрева
Кабаева ражда дете на Путин в Швейцария?

Целият Кантон Тичино говори, че 32-годишната приятелка на Владимир Путин - Алина Кабаева, преди няколко дни е постъпила в клиниката "Св. Анна" в Соренго, където иска да роди дете на руския президент. Слухът е тръгнал от служители на клиниката, но междувременно получава потвърждение и от други места, съобщава вестник "Блик".
Според местната телевизия RSI руската двойка е резервирала две стаи в клиниката, като едната е за родилката, а втората за семейството и бодигардовете на Алина. В началото на седмицата и двете стаи са били заети, но междувременно отново са свободни, пише standartnews.
Според "Нойе Цюрихер Цайтунг" лекари са споделили, че медицинските екипи в "Св. Анна" от няколко дни са подсилени. Кабаева преди няколко месеца отново е посетила същата клиника. Самият Путин се появи за последно на публично място на 5 март, когато прие в Кремъл италианския президент Матео Ренци. От тогава насам той не се е появявал пред камерите и може би това е свързано с раждането на детето му.
От руското посолство в Швейцария отказаха коментар със забележката, че не могат да дават становище по слухове, а само по официална информация. Според някои източници това ще е третото дете на Путин и Алина Кабаева. Твърди се, че още през 2009 г. му е родила син Димитрий, а през 2012-а го е дарила с дъщеричка.

Коментари

Новини Варна