IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 14°
Свят
18:22 | 13 март 2015
Обновен: 00:25 | 29 април 2024

Кремъл отрече спекулациите, че Путин чака дете от Кабаева

Обявяват конкурс за най-голямата журналистическа лъжа за живота на руския президент

По материала работи: Слав Велев
Кремъл отрече спекулациите, че Путин чака дете от Кабаева

Кремъл възнамерява да обяви конкурс за най-голяма журналистическа лъжа по повод публикациите в западни медии, че Владимир Путин ще има дете от гимнастичката Алина Кабаева. Това заяви днес прессекретарят на руския президент Дмитрий Песков, цитиран от ТАСС, в отговор на молба от сп. "Форбс" за коментар.

 

"Информацията за раждане на дете на Владимир Путин не съответства на действителността", заяви той. "Планирам да се обърна към хора, които имат пари, с молба да организират конкурс за най-голяма журналистическа лъжа", добави Песков.

 

ТАСС припомня, че от разтрогнатия си вече брак Путин има две вече възрастни дъщери - Мария и Катерина. Италианският "Република" писа, че руският президент, който от една седмица не се е появявал публично, не е болен, каквито догадки имаше, а е в Лугано, Швейцария. Причината е, че 32-годишната Кабаева е настанена в клиника, за да роди дете, и Путин всъщност е с нея, твърди вестникът, като се позовава на швейцарски медии - радио Ер Ес И и вестник "Блик".

 

Източник: ФБР.bg 

Коментари

Новини Варна