IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 14°
Свят
09:10 | 2 декември 2020
Обновен: 02:45 | 29 март 2024

Локдаун гей оргия в Брюксел! Приклещиха 25 мъже, сред тях и евродепутат!

Участниците в партито били глобени за нарушаване на мерките срещу коронавируса

По материала работи: Ставри Таргов
Локдаун гей оргия в Брюксел! Приклещиха 25 мъже, сред тях и евродепутат!

Полицията в Брюксел прекрати оргия с 25 мъже, като сред тях е присъствал и евродепутат, съобщава в. „Brussels times”. “Локдаун-секс“ партито се е провеждало апартамент в центъра на Брюксел, потвърди прокуратурата пред “Het Nieuwsblad”.

Участниците в оргията били глобени за нарушаване на мерките срещу коронавируса, каза източник на “Het Laatste Nieuws”. На партито са присъствали няколко дипломати, както и член на Европейския парламент.

Предполага се, че евродепутатът се е опитал да избяга, но е бил задържан и разпитван от полицията, съобщава La Derniere Heure. Впоследствие полицаите открили и наркотици на местопроизшествието.

Европейският парламент не потвърди текущо разследване. Според вътрешните правила ЕП не може да предприема санкции срещу евродепутат, извършил престъпление извън парламентарните си задължения, съобщава "Политико".

Белгия обяви втора карантина миналия месец, с вечерен час и забрана за събирания на повече от четирима души, съобщава "24 часа".

Коментари

Новини Варна