IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 15°
Свят
17:00 | 17 април 2021
Обновен: 05:05 | 23 април 2024

Гърция се готви за 300 000 туристи от Русия

Това стана ясно след посещението на гръцкия министър на туризма Харис Теохарис в Москва

По материала работи: Ставри Таргов
Гърция се готви за 300 000 туристи от Русия

Над 300 000 руски туристи ще приеме Гърция тази година, стана ясно след посещението на гръцкия министър на туризма Харис Теохарис в Москва.

Посещението донесе особено положителни резултати за възобновяване на туристическата дейност между Русия и Гърция, както и за по-нататъшното укрепване на връзките между двете страни.

По време на тридневния си престой в руската столица министърът проведе поредица от контакти с видни фигури в туристическата индустрия, високопоставени държавни служители и представители на частния бизнес сектор (туроператори и др.).

Посещението на г-н Теохарис в Русия беше широко отразено в медиите на страната, както печатни, така и електронни, факт, който потвърди интензивния интерес на руските туристи към Гърция, пише "Труд".

Коментари

Мартин Божилов ( преди 3 години )
Дали ще мъцнат нещо другите приятели на византийците от Великобритания, Франция и САЩ в тази връзка? Много е любопитно на фина на ситуацията в Украйна. Ако не мъцнат, ясно за какво двуличие става въпрос.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
rate down comment 0 rate up comment 0
Новини Варна