IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 14°
Свят
09:40 | 27 април 2021
Обновен: 05:01 | 18 май 2024

2 часа гонят крава по натоварен път. Накрая изморена легнала, не става

Животното било забелязано да се разхожда в американския щат Кънектикът

По материала работи: Слав Велев
2 часа гонят крава по натоварен път. Накрая изморена легнала, не става

Избягала крава вдигна на крак полицията в американския щат Кънектикът, съобщава UPI, предаде Нова ТВ. Животното успя да увлече служителите на реда в гонка, достойна за холивудски екшън по улиците на Феърфийлд.

Сигнал за крава, разхождаща се по натоварена главна улица в градчето, подал бдителен шофьор. Малко след това в полицията се обадил и собственикът на животното. Така той и служителите на реда започнали гонката, която продължила около два часа.

В крайна сметка кравата спряла на около 2 мили от  мястото, на което била забелязана. Но с това сагата по залавянето й не спряла. Животното легнало на земята и отказало да помръдне в продължение на час.

Няма информация как в крайна сметка кравата е била убедена да се завърне във фермата, от която е избягала. Полицията  във Феърфийлд само посочва в изявление, че тя е добре и невредима се е завърнала при стадото си.

Коментари

Новини Варна