IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 13°
Свят
10:00 | 2 септември 2021
Обновен: 02:08 | 17 април 2024

1000 урока по кормуване не стигат на жена за книжка. Цели 30 г. опити!?

Основната причина е, че жената редовно припада от страх, докато шофира

По материала работи: Слав Велев
1000 урока по кормуване не стигат на жена за книжка. Цели 30 г. опити!?

Британката Изабел Стедман все още няма шофьорска книжка, въпреки че е минала над 1000 урока по шофиране в продължение на 30 години. Основната причина е, че жената редовно припада, докато шофира, защото страхът я хваща за гърлото, пише "24 часа".

Тревожното разстройство на 47-годишната Изабел е толкова тежко, че тя не само може да избухне в сълзи и да трепери зад волана, но и да загуби съзнание. В миналото на инструкторите често се е налагало да хващат волана, за да се спасят. Майката на две деца от Бедфордшир е похарчила десетки хиляди лири, откакто е започнала да ходи на уроци по шофиране на 17-годишна възраст. Фобията й започнала спонтанно по време на часовете по кормуване, въпреки че никога не преживявала автомобилна катастрофа. Най-големият стрес жената изживява при преминаване с учебната кола през кръгови кръстовища. Отчаяната Изабел казва, че вече е имала седем различни инструктори и е пробвала интензивен курс по шофиране, както и различни хипнози. „Не разбирам, но сякаш съм толкова разтревожена и претоварена, че мозъкът ми се изключва и губя съзнание за няколко секунди“, казва тя. Изабел предполага, че може да е умряла в автомобилна катастрофа в миналия си живот и това да е отключило фобията й.

Коментари

Новини Варна