IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 12°
Свят
09:40 | 7 септември 2021
Обновен: 13:11 | 29 април 2024

Талибани на лов за жрици. Избират си: Убита с камъни, обесена, обезглавена!?

Търсят момичета, които предоставят интимни услуги на порно сайтове

По материала работи: Слав Велев
Талибани на лов за жрици. Избират си: Убита с камъни, обесена, обезглавена!?

Представители на талибаните започнаха лов за проститутки в Афганистан. Търсят момичета, които предоставят интимни услуги на порно сайтове, и обещават да екзекутират грешниците по жесток начин: обезглавени, убити с камъни или обесени, предаде "Стандарт".

Талибаните поставят нови изисквания  и към жените.

Забраняват на студентките, посещаващи частни университети и колежи, да посещават уроци без никаб - покривало за глава с прорез за очите, съобщава Интерфакс .

Промените засегнаха не само облеклото, но и образователната система като цяло. За жените и мъжете класовете ще се провеждат отделно. Талибаните поискаха учениците от различен пол да не се срещат при влизане и напускане на училище. Лекциите и семинарите за студентки трябва да се изнасят от учителки или възрастни мъже „с добра репутация за поведение“.

Коментари

анонимен ( преди 1 година )
Браво на талибаните, само така мъжете трябва да се отнасят навсякъде по света към жените. Всяка феминистка гъкне ли за равни права с мъжете да остава убита на място. Проститутките е по-добре да бъдат изгаряни на клада, за дето служат на нечестивия!
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
rate down comment 0 rate up comment 1
Новини Варна