IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна
Свят
13:15 | 29 октомври 2021
Обновен: 06:53 | 20 април 2024

Камера обърка регистрационен номер с надпис на фланелка и... Глоба!

Британец получи глоба за нарушение, което не е извършил

По материала работи: Слав Велев
Камера обърка регистрационен номер с надпис на фланелка и... Глоба!

В куриозна ситуация изпадна британец, който получи по пощата глоба за каране в бус-лентата в британския курортен глад Бат. Оказва се, че камерата на пътя, която след за нарушители, е заснела надпис на фланелка на пешеходец, като я е взела за регистрационен номер на автомобила, пише AutoMedia.

54-годишният Дейвид Найт от Доркинг получава по пощата глоба в размер на 60 паунда. В съобщението, което е придружено със снимка пише, че е наказанието е за провинение, извършено в град Бат, който се намира на около 200 км от дома на британеца. Мъжът остава безкрайно учуден, тъй като през живота си не е стъпвал в курортното градче.

Найт и съпругата му разглеждат внимателно снимката и виждат, че в бус-лентата всъщност се движи жена, на чиято фланелка има надпис KN19 TER. Същият е и номерът на автомобила на англичанина, който установява грешката и бързо забравя за случая. Месец по-късно той получава ново писмо, в което е уведомен, че глобата му е увеличена на 90 лири, тъй като не е я платил в рамките на 30 дни.

В крайна сметка, съпругата на Дейвид – Пола, се свързва със службата, отговаряща за глобите. Грешката на камерата е разкрита бързо и санкцията е отменена.

Още новини от света на автомобилите четете на АutoMedia

Коментари

GotobzDet ( преди 2 години )
Kol dat een verjonging noodzakelijk was en moest ze weg. Dat vond ze heel jammer. Het was haar lust en leven, zo zegt haar broer Kees Jan Spapens. Vous pouvez retirer votre consentement ou vous opposer aux traitements fond
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
rate down comment 1 rate up comment 0
Новини Варна