IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 11°
Свят
09:30 | 27 декември 2021
Обновен: 13:31 | 18 април 2024

Порше лумна на бензиностанция. Спасиха жена от горящата кола ВИДЕО

Мъж запали Porsche Cayenne по време на зареждане

По материала работи: Слав Велев
Порше лумна на бензиностанция. Спасиха жена от горящата кола ВИДЕО

Мъж заля с бензин Porsche Cayenne по време на зареждане на бензиностанции в Шеншен (Китай), докато в превозното средство имаше жена. Инцидентът беше заснет от охранителна камера, като само благодарение на бързата реакция на персонала няма пострадали, съобщава Daily Mail, предаде AutoMedia.

На кадрите се вижда мъж в сиво яке, който изважда пистолета за зареждане и излива бензин върху луксозния кросоувър. След това пали горивото със запалка, колата пламва, а извършителят бяга от местопроизшествието.

Свидетел на случката реагира бързо и помага на жената да излезе от автомобила, като я отвежда на безопасно място. Служителите на бензиностанцията използват пожарогасители, за да загасят колата и да предотвратят по-сериозни последствия.

Благодарение на охранителните камери извършителят бързо е идентифициран от полицията и е арестуван. Причините за действията му се изясняват, но като цяло е ясно, че само благодарение на бързата реакция на присъстващите е избегната по-сериозен инцидент, който можеше да завърши с човешки жертви.

Коментари

анонимен ( преди 2 години )
И аз работя на бинзонстация, тази вечер помолих учитиво,дамата да не пуши докато зареждамне искам да Ви кажа любими я и как ме нареди,за жалост,ако моите синове се държат,така бихср срамувола
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
rate down comment 0 rate up comment 0
Новини Варна