IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 18°
Свят
10:45 | 27 януари 2022
Обновен: 09:51 | 26 април 2024

Безумие! Снегорин рие и мята в насрещното. Помля 40 коли ВИДЕО

12 души за получили различни наранявания, а част от тях са настанени в болница

По материала работи: Ставри Таргов
Безумие! Снегорин рие и мята в насрещното. Помля 40 коли ВИДЕО

Шофьор на машина за почистване на сняг причини щети по 40 автомобила, след като, по неизвестни причини, изриваше натрупания лед в платното за насрещно движение.

Инцидентът се е случил на магистрала в Охайо (САЩ), става ясно от видеа, публикувани в интернет-пространството. Любопитното е, че водачът на снегорина е много опитен, като е преминал пълно обучение и работи във фирмата от 2015 г. Мъжът е пратен на изследване за алкохол и наркотици, и е отстранен от работа.

Във видео, заснето от кабината на камион, се вижда как снегоринът изхвърля сняг и лед върху преминаващите автомобили. Техните шофьори са изненадани, като някои губят контрол и колите им дори излитат от магистралата.

При инцидента са пострадали над 40 превозни средства, като повечето са с разбити предни и странични стъкла, счупени брони и други повредени елементи от каросерията. 12 души за получили различни наранявания, а част от тях са настанени в болница, но без опасност за живота и здравето им, съобщава automedia.investor.bg.

Снимки и видео: Reditt, YouTube

Коментари

Новини Варна