IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 13°
Свят
15:40 | 8 февруари 2022
Обновен: 00:50 | 25 април 2024

Лъскаво Lamborghini без колела, откраднати са! Щетите са за поне €40 000

Колата е на футболен бос и собственик на телевизия

По материала работи: Ставри Таргов
Лъскаво Lamborghini без колела, откраднати са! Щетите са за поне €40 000

Снимки на Lamborghini Huracan Spyder, оставено върху тухли, след като са му откраднати и четирите колела, бяха публикувани от изданието Carscoops. Те са направени в Глифада, предградие на Атина, където е била паркирана италианската суперкола.

Според гръцкото издание Lefimerida, колата принадлежи на Аднан Ясин - собственик на телевизия Arabica и президент на ливанския футболен клуб „Бурж“. Самият той разкрива, че е забелязал липсващите колела, когато е излязъл от дома си, за да закара колата в сервиз за планирано обслужване.

От снимките става ясно, че освен гуми и колелата са откраднати още и предните спирачки. Собственикът на автомобила е прекарал няколко часа в полицията, само за да разбере, че служителите на реда не могат да му помогнат особено. Те са заявили на Ясин, че той не е единственият пострадал от подобно посегателство през последните месеци.

Щетите по неговото Lamborghini са за поне 40 000 евро, като част от тях бизнесменът ще трябва да извади от джоба си. Причината е, че колата има пълна застраховка в Ливан, докато в Гърция тя е само частична.

По-интересното обаче е какво ще направят крадците с колелата и спирачките, тъй като те определено не стават за друг автомобил, а такива, като този Huracan Spider няма много на пътя, съобщава automedia.investor.bg.

Коментари

kostadinov_1967 ( преди 2 години )
глупости ще има такава кола и ще я държи навън или на улицата ,привличане на внимание да си разнообразят сивия живот
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
rate down comment 1 rate up comment 0
Тъгъра ( преди 2 години )
Открийте спешно дарителска кампания ,,да помогнем на човечеца,,
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
rate down comment 0 rate up comment 0
Новини Варна