IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 14°
Свят
15:15 | 13 февруари 2022
Обновен: 22:52 | 4 май 2024

Хорър в Атина: Българка с гаджето си, разнасят останки от детето й в кутия

29-годишната нашенка играла на компютъра, докато нейният приятел отнемал живота на 7-годишния Андреас

По материала работи: Слав Велев
Хорър в Атина: Българка с гаджето си, разнасят останки от детето й в кутия

29-годишната българка с детето си/Снимка: Инстаграм

Гръцката полиция разкри ужасяващо престъпление в атинския кв. "Кипсели", от което гръцката общественост настръхна, предаде "Труд". Историята се разплита пет години след убийството на 7-годишния Андреас.

Тогава 29-годишна му майка е обвинена заедно с партньора си за убийството детето.

Сега следователите на отдел убийства са успели не само да разберат кой е убил детето, но и да открият шокиращи подробности.

Зад убийството на 7-годишното дете стои брутално насилие от страна от партньора на майка му, който описва пред полицията, че често е наказвал момчето, което е бито и измъчвано за своето "лошо поведение".

В деня, в който за пореден път половинката на майката на Андреас го наказва в изправено положение, детенцето реагира гневно и тогава извършителят затворил устата му с изолационна лента и го принудил да стои прав в ъгъла на стаята.

По думите на извършителя, когато по-късно отишли с майката да видят състоянието на детето, то не дишало. Майката, която е присъствала на цялата сцена на убийството, не е направила нищо, за да спре половинката си от това деяние.

Но шокиращите разкрития нямат край – според показанията им първото нещо, което си помислили е как да скрият трупа на малкото дете. Решили и го скрили го в един ъгъл на тавана на къщата им, който затворили с дъски. На всички познати и приятели пък казали, че детето е взето от баща му, който е поляк, и е заминало за Полша..

Но страховитите разкрития продължават, когато двойката напуснала къщата, където живеели, те поставили костите на детето в кутия за инструменти и докато се лутали без дом по улицата, носили кутията с тялото на детето.

Жената признала пред полицаите, че по времето, когато нейният приятел е отнемал по мъчителен начин живота на нещастното й дете в "Кипсели", тя играела електронни игри на компютъра си.

Майката на 7-годишното дете и партньорът й в момента са в ареста, чака ги съдебен процес и затвор.

Коментари

Новини Варна